Hallåt där

Här kommer ett nytt inlägg - jag ska faktiskt börja blogga lite mer, hehe :). Vi slutade jättetidigt idag och jag har varit med Sophie, Malin och Elin på stinsen. Jag lyckades faktiskt tillslut hitta en klädning, som jag ska ha på balen eller avslutningen.

Fast när jag kom hem och provade den lostnade ena axelbandet! Billigt skräp? Hm.. Ja, eventuellt.

Ursäkta (den eventuella) röran...

... ombyggnation pågår! ;)

Manills tävling

Jag är med i Manills fantastiska tävling. Ni hittar den här: www.manill.blogg.se.

Regn och Kissie

Nu regnar det för fullt utanför. Malin är här och hon tvingar mig att skriva ett inlägg. För jag har ju planerat att bli den nästa Kissie, Jag tycker ju faktiskt att vi är ganska lika :) Jag funderar på om jag också ska operera mig, vad tycker ni?? :p
Jag måste skärpa mig med min uppdatering. Jag måste i allafall skriva minst ett inlägg i veckan för att bli världskänd ^^.





Frelstavning ;)

Världskriget*

Plugg med Malin

Nu ska jag plugga 2:a Värdskriget! Därmedbasta. Här kommer lite bilder som Malin fotat på en hoppande Chicco.


Inlägg nummer 1

Eheheheeeeeeeeeeee... Här är min blogg. Jag råkade på något sätt registrera domänen "Fracken", utan att jag var inne på mitt blogg-konto. Så sen när jag var inne där kunde jag inte ta det namnet för det var upptaget (skickligt värre!).

Man skulle ju kunna tänka sig att jag sen  skulle kunna ha lite mer fantasi än och då ta "FrackenFracken" som domän,  men nej så var inte fallet, uppenbarligen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0