Rita av

Hm, känner att jag att jag börjar hamna i en liten ritperiod (:. Någon som vill bli avritad? Har du en blogg så kan du säga någon bild på bloggen jag ska rita av.

OBS. Det kommer bli allt annat än proffsiga bilder, det är bara för kul's skull (;. (Ehe, det där lät som om "kul" är en person ^^)

Söt


Bild taget med mobilkamera, fast den var sötare i verkigeheten, kaktusen alltså. Jag känner mig lite småsjuk :(. Trött och förkyld.. aja. Kommer ändå gå till skolan på måndag.

80-tal & hippie

Här kommer två bilder på Malin (som 80-tal-are) och Elin (som hippie). Lägger kanske ut fler senare. Det var jättemörkt ute när vi tog bilderna så ja, bildrena blev inte så jättebra när det gäller ljuset. Aja.





Nu går jag i gymnasiet

Ha. Har märkt att mina rubriker alltid är lite konstiga. Men det är svårt att komma på någon vettig rubrik. Tycker jag.

Iaf, idag var första skoldagen..! Det var helt okej (:. Det var upprop, information och några små lärakänna-övningar typ. Fortfarnade nervös inför nästa dag dock ;O.

Nu ska jag fixa lite bilder jag tog på Elin och Malin igår och troligtvis lägga ut några sen.


Green, gray and purple



5 saker jag köpt idag. Intressant eller hur (;? Näe, men. Iaf, imorgon börjar skolan :O!

WRAAAAAAAAA..!


Nu blev ni väll rädda?

Detta var djur nr. 2. Satt i mitt fönster när jag skulle gå och lägga mig igår. (Halloween.. läskigt!) Upptäckte nu på bilden att den hade tappat halva benet.

Jag är ganska uttråkad. Det kanske märks x).

Djur nr. 1

Aw. Titta va söt. Var tungen att ta lite bilder på den. Synd att jag inte hade "mitt" makroobjektiv där..







Dom två sista bilderna är väldigt dåliga, jag vet, men det är liksom grodan som är grejen ^^.
Jag åter kommer i nästa inlägg med djur nr. 2.

Svart




Köpte idag de här..
Tjocktröja från BikBok och spets-t-shirt från Lindex.

Ombygnation pågår. Ursäkta röran.

Haha, det där har varit med förr i bloggen. Aja, tänkte bara berätta att jag håller på att göra om lite i fall ni undrar varför vissa grejer ser lite galna ut :P.

EDIT: Jag orkar inte fixa bloggen nu.. Får se när det blir av. Någon gång blir det av!

4 rosa









(Alllt fotat i Skåne. Inget redigerat..)

Axe Angels

Förresten en sak som hände när jag va i Kroatsien:

Vi satt på ett café i staden Split i "Gamla stan" vid någon ruin "ála antikens Grekland" och precis brevid så kom det folk och spelade in en liten bit till en film. Det tog dock en ganska så bra stund!
Det var en tjej som gick några meter till operamusik i någon skir klänning i några sekunder. Och detta tog dom om hur många gånger som helst! Sen gjorde två tjejer till samma sak. De ville inte att man skulle ta bilder, men en lyckades jag knäppa på skådespealrna när dom inte var "in action", haha. Skulle va kul att se den filmen. Axe Angles hette den. Tror inte det var till någon konstig kroatsisk film för dom pratade engelska.


Benen till hänster är en tjej som blir sminkad och får håret fixat. Dom två andra är klara och står och röker.

Hahaha

En av de få roliga saker man kan på syn på Sportnytt.. (Gud vad osportigt det där lät men ja..)

Det funkar inte att bädda in klippet så det blir en länk istället.


Surr och sånt

Armar som sticker upp ur brädor, fjärilar som flyger förbi, en massa röster och en massa surr, värme - alldeles för mycket värme, några olika låtar som är allt annat än lugna, gamla minnen, en tecknad konstig sol, blablabla, tankar om dagens händelser och om morgondagens kommande.. Tillslut känns  alllt som ett trassligt garnystan.

Ungefär så kan det vara i mitt huvud vissa gånger när jag inte kan sova. Någon som känner igen sig?


Att rita är en lösning. Man tänker bara på en sak istället för 488 saker. Att äta skorpa, banan eller digestivekex är en annan. Inte allt för fin bild men det är så svårt att rita kläder ju..

RSS 2.0