Sommar?

Jag vet att uppdateringen har varit usel (vilket har ett flertal anledningar). Men här kommer iaf ett inlägg.

Idag har jag varit så pass duktig att jag har lånat hela 7 böcker på bibilioteket, till skolarbete!

Sen hade jag turen att det var hur soligt som helst (sommarn är här wiehoo (;!) så jag kunde ligga ute på gräsmattan och läsa/sola. Sen hade jag dock oturen att böckerna (de som jag har tittat i än så länge iaf) var rätt obegripliga :(, men det är en annan femma.




Ni kanske kan gissa vad arbetet handlar om genom den här bilden..

Kläder

Hoppsan, det blev inte av att jag bloggade igår.. Aja, här kommer et tinlägg iaf. Här är lite (eller för att vara mig är det mycket, på en gång!) saker som jag köpte igår:


Bikini, linne och tjocktröja/tunika-sak

Always I wanna be with you

Haha, jag ska försöka glömma den här låten, den börjar bli rätt irriterande om man säger så.. ;) Men först ska jag lägga ut den här så att alla (alla som vill) som råkar se också ska få smitta sin hjärnor harmony-harmonyyyyy-viruset.


Inköpslista



Saker jag vill köpa/ha:

- En fin, blank liten 4:e genertaionens ipod nano som jag såg på Elgiganten. Har egentligen ingen bra motevering till det, då jag har en (en annan mp3 alltså) som fungerar okej (dock krånglar lite ibland), men dom var så fina (:! Jag vill nog ha en grön eller röd!

- Ett billigt och bra makroobjektiv till kameran. Blommor och närbilder är nog det jag tycker är roligast att fota :).  Fat jag har ingen som helst aning om vilket jag ska köpa isf, men det får jag väll kolla upp..

- Kläder! Har knappt några kläder känns det som, dessutom har jag ränsat ut lite ur gaderoben.

Problemet är då då att inte alls kommer ha råd med detta :(. Får man ens barnbidrag nu på sommaren innan gymnasiet, eller går det över till studiebidrag då? Och det ser inte ljust ut för mig som sommarjobbare om man säger så!

Sy

Läste på Fokis blogg igår om en tioårig flicka som syr och designar egna kläder och till och med har ett eget företag, där hon säljer kläderna. Coolt! Visst, henens föräldrar har säkert varit med och fixat massa, men ändå. Hon är ju jätteduktig (för att vara endast 10 år). Dessutom heter hon Cecilia (:.

Nu blev jag lite inspererad att sy något kul, behöver bara en bättre symaskin en den vi har hemma först, hehe. Den är usel..

Hennes hemsida (som också är bildkällan till detta inlägg) gick inte att lägga in som en vanlig länk men här är adressen: http://www.ceciliacassini.com/










Chili



Jag har på tok för många chiliplantor, skulle någon vilja ha en/flera? Annars kommer de avlivas, d.v.s. slängas ;).

Valborg

Här kommer lite bilder från i fredags (:











RSS 2.0