Prickigt

Var och klipte mig idag. Frisören kölippte luggen alldeles för kort, men som tur är kan jag rädda situationen genom att  ha lite sneluggsaktigt :) (Y).


Hann köpa några småsaker också.. Sminkfodral (9,50 kr!) och hårrosett. Vad är det med mig och rosetter egnetligen? Haha.

Art & ghosts

Är hemma nu :). Som sagt; jag ska blogga mer nu. Punkt.

Hittade just denna väldigt fina blogg, tänkte bara tipsa om den.


Hemåt

Åker tåg hem idag kl. 6! (: Ska börja blogga mer när jag kommer hem :P. Kort inlägg. Hejdå sålänge. Måste gå och dammtorka nu typ :|.


Sommarsockerkaka

En idé har uppkommit i mitt huvud på sista tiden.. att göra en receptbok. Får se hur det blir med det.

Bakade detta förrgår (eller när det nu va) och bjöd farmor, faster och hennes man på:



Recept:
- Gör en vanlig sockerkaka, typ så här.
- Smaksätt med 1 tsk vaniljsocker, finrivet skal av en halv och diskad* citron, grovhackad mandel och egenplockade hallon (om det hittas) efter smak. Blanda i hallonen sist och försiktiktigt så blir de inte så mosade :).

* Så man får bort besprutningen.





Weheartit.com

Det är en sida som jag ofta spenderar liiite för mycket tid på, om man säger så. Går in för att kolla lite tänker jag och sen blir jag fast där kanske en tre-fyra gånger längre stund än jag tänkt mig från början. Nu kommer en ny kategori här i bloggen - med bilder från weheartit.com! Snart kommer väll något inlägg i den kategorin skulle jag tro.

(jag heart weheartit.com, haha)

Jobbet avklarat

Så var jag klar med sommarjobbet.  Åk till anrika Ica Arnons i Hjärnarp och skåda mitt arbete (=varorna som står snyggt i hyllorna) ;). Haha. Frukt & grönt-avdelningen närmare bestämt, för där jobbade jag idag.

Hm.. vad har hänt under dessa två och en halv vecka? Hm..
- Jag har gått upp alldeles för tidigt: klockan 6!
- Varit nära att göra sönder ett flertal olivoljeflaskor :O (men klarade mig precis!).
- Läst tidningen typ varje dag (på rasten, inte på arbetstid haha!).
- Träffat både trevliga och otrevliga kunder.
- Kört på en kund med en stor vagn fullpackad med varor. PANIK! Inte kul. "Där rök armbågen" sa han.
- Haft lite problem med att förstå skånskan. Bl. a. var det en tant som frågade efter "pärer" eller något sånt och jag trodde det hon sa päron men det var tydligen ett ord för potatis X).'
- M.m., m.m.!

Förresten kanske ska säga vad jag har gjort.. jag har kört ut varor från lagret och lagt upp i hyllorna och frontat (=snyggat till i hyllorna, typ) en del och visat kunder var olika varor finns, det var många gammlingar där som inte hittade sedan de bygt om i butiken bl.a.


Dagens outfit de flesta dagarna de senaste 2,5 veckorna.. Ica-jeans, ica-t-shirt, smutsiga handskar. Haha. Snygg bild :P. Men den får duga..





Nyckeln till frihet



Såg denna film för några dagar sen. Det kanske är en sådan film som alla har sett för länge sen, men jag måste bara göra ett inlägg om den iaf! För den va så sällsynt bra! (Cellsynt hahha, fattar ni? ;P)
Den bästa film jag sett? Kanske..

Fast den var så lång så tröttnade inte ens jag på den hehe :P. Asså den var hemsk men lite glad och med världens finaste budskap, och tydligen verklighetsbaserad? Och framförallt inte klyschig. En helt perfekt film enligt mig (ovanligt!).

Vinna en iPhone... :]

Jag är med i Telias tävling om en iPhone som är laddad med 1000 kr. Här hittar ni den: http://feber.se/teliamax25/

Med Telia Max 25 får man 5000 fria sms per månad.

Jag vill vinna därför att det skulle vara finfint med en liten iPhone :). Väldigt kul med alla grejer i dom där! Jag behöver köpa en ny mp3 men en iPhone istället vore perfekt! Då får jag dessutom en ny mobil.. Då jag har iPod och telefon i ett. (Har inte råd att köpa en ny mobil :|). Dessutom skulle det vara bra att kunna ha Spotify i fickan (: och tja.. alla andra grejer man kan ha i en iPhone. Hoppas jag vinner, jag skulle bli väldigt glad då! :D

..

Jag befinner mig i Skåne.. Har börjat mitt sommarjobb på Ica idag. Det är jobbigt men ja, det är därför det heter jobb kanske :P. Detta var ändå en av mina kortaste arbetsdagar, på fredag ska jag jobba 12 h! :O (kl 7 - kl 7).

Well well, en rolig grej; gå in på google och skriv Who is the cutest?. Klicka sen på "jag har tur"-knappen (:. Ni kommer få massa virus.. nä jag skoja (:.



Lite teckningar



Lite teckningar jag har gjort på sisitone. Vet inte om dom är klara.. Spillde vatten på en heheh.. Den med de färgade ögonen är ett självporträtt haha! Inte likt alls, jag vet. Skulle vara kul att kunna "fånga" ansiktstryck lite bättre :p. Just det den är inte färglagd kklart heller.. Oj vad mycket punkter på rad jag skriver nu för tiden.. :P

RSS 2.0